Menu

vrijdag 14 februari 2014

Reisverslag Hongarije dag 1 en 2: de reis en aankomst


















5 augstus 2013 was het eindelijk zo ver. De vakantie waar we al weken naar uitkeken kwam er aan! In de ochtend haalde we snel nog wat boodschappen voor op vakantie. Zo wisten we zeker dat we normaal eten hadden in een voor ons nog onbekend land. Ik had weken gewerkt, dus ik was echt toe aan een leuke vakantie. De bestemming in Hongarije was Siofok, aan het Balatonmeer. We hadden geboekt in Hostel Aqua, waarover ik al eerder een review schreef, met de organisatie X-travel. Om één uur zou onze bus naar Hongarije vertrekken, vanuit Amsterdam. De vakantie kon beginnen!

zondag 9 februari 2014

Review: hostel Aqua

Hostel Aqua

Samen met een goede vriendin reisde ik van 5 tot en met 14 augustus 2013 naar Siofok, in Hongarije aan het Balatonmeer. Wij boekte de reis via x-travel en kozen voor hostel aqua. Dit was toen het goedkoopste verblijf dat werd aangeboden. Wij betaalde voor de tien dagen inclusief busreis ongeveer 269,-.

vrijdag 7 februari 2014

San Marino
















Tijdens mijn vakantie naar Rimini bracht ik ook een bezoek aan de nabij gelegen staat San Marino. San Marino is ongeveer net zo groot als een gewone stad, maar toch een aparte staat, midden in Italië. Btw kende ze er niet, dus alles was tax-free. Wij gingen hier heen als daguitstapje met X-Travel. Volgens hun kon je er goedkoop tax-free shoppen, maar wij zagen het als kans om San Marino eens goed te bekijken!

Nederlanders op vakantie



Een buitenlander heeft een simpel beeld van Nederlanders: lang, blond haar, blauwe ogen, zuinig en prijsbewust. Ik herken mezelf hier enorm in, ik ben 1.73 ( hier niet heel lang, maar in het buitenland best wel), ik ben blond, het blauwe ogen, probeer zo zuinig mogelijk te doen en ben heel prijsbewust. Ik zoek namelijk altijd naar de goedkoopste producten en ook naar de goedkoopste vakanties! Vouchercloud heeft alles even op een rijtje gezet; de favorieten vakantielanden, de cliché's over Nederlanders, de uitgaven tijdens een vakantie etc. Hieronder zijn delen uit het plaatje te vinden, het complete plaatje was helaas te groot! Wil je hem toch zien? Neem dan een kijkje op: vouchercloud